AZ 1141, Azərbaycan, Bakı şəh., Yasamal r.nu, Dadaş Bünyadzadə küç. 175 E3.
(+994 55) 265 89 90
office@besting.az
AZ
EN
RU
Haqqımızda
Şirkət Haqqında
Missiya və Dəyərlərimiz
Keyfiyyət Siyasəti
Uğurlarımız/Sertifikatlar
Məhsullarımız
Çörək
Şirniyyat
Şokolad
Qida Xammalları
Müştərilərə
Məmnuniyyət Anketi
Tez-tez verilən suallar
Vakansiyalar
Media Mərkəzi
Xəbərlər
Bloq yazıları
KIV üçün
Əlaqə
Ana Səhifə
Media Mərkəzi
Bloq Yazıları
Şirniyyat aləminin əjdahaları
Hazırladığı qənnadılar şirin olsa da, bir qənnadçının keçdiyi yol elə də şirin olmur.
14.09.2020
Qənnadçıların və çörəkçilərin geyimi necə olmalıdır?!
Funksional və əlverişli
17.08.2020
Keyfiyyətli un və sağlam çörək
Qalın və incə unun fərqləri
28.07.2020
Çörəyin doğru saxlanılma yolları
Çörəyi toz ağacından hazırlanan qabda saxlamaq tövsiyə olunur
14.07.2020
Günəbaxan tumlu ləziz çörək
BESTING günəbaxan miksinin tərkibi günəbaxan tumları və orqanizmə vacib liflərlə zəngindir.
16.06.2020
Pəhriz zamanı şokolad yemək olarmı?
Sağlamlığınızda ciddi problemlər yoxdursa, hər gün bir az şokolad yemək Sizə zərər verməz.
03.06.2020
Şokoladın orqanizmə faydası
Üç-dörd şokolad parçası konsentrasiyanı və yaddaşı artırır
25.05.2020
Buğda orqanizmin enerji mənbəyidir
Buğda dənəciklərinin tərkibini maqnezium və kalium təşkil edir
06.05.2020
Besting şəkər xəmirindən bir sənət əsəri yaradacaqsınız
Besting şirkəti peşəkar ustalar üçün Şəkər xəmirini təqdim edir.
10.03.2020
1
2